Verkoop koopwoningen 25% groei

Dinsdag 22 april 2014

Goed nieuws! In de eerste drie maanden van 2014 wisselden 28.963 woningen in Nederland van eigenaar, ruim 25 procent meer dan een jaar eerder.
Verkoop koopwoningen 25% groei

Bestaande koopwoningen waren in maart 2,1 procent goedkoper dan in maart 2013. De prijsdaling ten opzichte van een jaar eerder is groter dan in februari, toen bestaande koopwoningen 1,7 procent goedkoper waren dan een jaar eerder.
Hoewel de prijzen van bestaande koopwoningen nog steeds lager zijn dan een jaar eerder, zijn de prijzen de afgelopen 9 maanden gestabiliseerd, zie ook de grafiek met de prijsindex.

In maart 2014 lagen de prijzen op ongeveer hetzelfde niveau als in november 2002. Ten opzichte van augustus 2008, toen de huizenprijzen een piek bereikten, bedroeg de prijsdaling 20,5 procent.



Links

www.cbs.nl

Tags

cbs prijsindex huis, huizen, prijzen, groei, verkoop, koopwoning

Gerelateerd nieuws
 
Jubileum voor vernieuwd Mflor
lees verder
Winnaar NKWP 2024
Interieurvakman Bryan Mussche wint het Nederlands kampioenschap woning- en projectstoffering (NKWP) tijdens de vakbeurs Incoda in Gorinchem.
lees verder
Consumenten minder negatief
Nederlandse consumenten zijn minder negatief in september ten opzichte van een maand eerder, zo meld het CBS. Het vertrouwen is nog steeds behoorlijk laag.
lees verder
Punt achter Woonpunt
Woonpunt Interieurs gaat er mee stoppen, Eigenaar Van der Sloot sluit de meubel- en verlichtingswinkel en houdt een opheffingsuitverkoop. Het pand op de Steynlaan in Zeist is verkocht aan Fidder Slapen.
lees verder
Belgisch design op Meubelbeurs
Van 3 tot en met 6 november 2024 opent Meubelbeurs Brussel haar deuren. De vooruitzichten zijn volgens de organisatie veelbelovend. Een van de noviteiten is een nieuwe zone voor Belgisch design.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden